Certificeringer

Allergy Certified

Er den internationale allergi etikette. Det er et international label, som gør det muligt for forbrugere over hele verden at søge efter, når de ønsker at formindsker risikoen for hudallergi.

Hudallergi (eller kontakteksem som lægen ville kalde det) er en af de mest almindelige kroniske sygdomme. Om du bor i Danmark , Belgien, England, Singapore eller New York, vil der være ingredienser i dine kosmetiske produkter, hudplejeprodukter og shampoo som kan resulterer i en allergisk reaktion.

Allergy Certified logoet er let at afkode for forbrugeren.

Klik her for at læse mere om den visuelle identitet Allergy Certified.

Nordisk Miljømærkning

Vores hårplejeserier By Falengreen er Svanemærket, det betyder at vores produkter har været igennem en omfattende certificeringsproces.

Nordisk Miljømærkning stiller skrappe miljøkrav, herunder også krav til kemikalier – til gavn for både miljøet og din sundhed. Kravene bliver stillet i alle relevante faser af produkternes livscyklus – fra råvarer over produktion til brug og endelig bortskaffelse af emballage. Nordisk Miljømærkning stiller ikke kun miljøkrav, men også krav til produktegenskaber for at sikre kvalitet og holdbarhed. Kravene strammes regelmæssigt og som producent har vi ansvaret for at dokumentere over for Miljømærkning Danmark, at vores produkter lever op til kravene, så du kan være tryg.

Når du vælger Nordisk Miljømærket hårplejeprodukter, kan du være sikker på at du får et produkt, der er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori:

  • Overholder skrappe krav til produktets påvirkning af miljø
  • Minimalt indhold af miljøfarlige stoffer
  • Mindsker risikoen for at udvikle allergi
  • Indeholder ikke parabener

Klik her for at læse mere på ecolabel.dk.