Certificeringer

Allergy Certified

Er den internationale allergi etikette. Det er et international label, som gør det muligt for forbrugere over hele verden at søge efter, når de ønsker at formindsker risikoen for hudallergi.

Allergy Certified

Hudallergi (eller kontakteksem som lægen ville kalde det) er en af de mest almindelige kroniske sygdomme. Om du bor i Danmark , Belgien, England, Singapore eller New York, vil der være ingredienser i dine kosmetiske produkter, hudplejeprodukter og shampoo som kan resulterer i en allergisk reaktion.

Allergy Certified logoet er let at afkode for forbrugeren.

Klik her for at læse mere om den visuelle identitet Allergy Certified.

Astma og Allergi Danmark

Produkter der er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, gør det nemmere for dig som kunde, at vælge produkter der minimerer risikoen for allergi.

Mærket Den Blå Krans, sikre bl.a. at der ikke er parfume og farvestoffer i det pågældende produkt, men der er også lavet en konkret vurdering af andre stoffer, som kan være allergifremkaldende. Så hvis du vil minimere din risiko for at få allergi skal du kigge efter Den Blå Krans.

Astma Allergi Danmark

Det kan være vanskeligt selv at vurdere, om der er risiko for allergi ved et produkt. Mange produkter giver dig slet ikke mulighed for at vurdere det, da der ikke er krav om fuld deklaration.

Vælger du produkter med Den Blå Krans, har vi gjort arbejdet for dig.(Astma-Allergi Danmark, 2015).

Klik her for yderligere information.

Nordisk Miljømærkning

Vores hårplejeserier By Falengreen er Svanemærket, det betyder at vores produkter har været igennem en omfattende certificeringsproces.

Svanenmærket

Nordisk Miljømærkning stiller skrappe miljøkrav, herunder også krav til kemikalier – til gavn for både miljøet og din sundhed. Kravene bliver stillet i alle relevante faser af produkternes livscyklus – fra råvarer over produktion til brug og endelig bortskaffelse af emballage. Nordisk Miljømærkning stiller ikke kun miljøkrav, men også krav til produktegenskaber for at sikre kvalitet og holdbarhed. Kravene strammes regelmæssigt og som producent har vi ansvaret for at dokumentere over for Miljømærkning Danmark, at vores produkter lever op til kravene, så du kan være tryg.

Når du vælger Nordisk Miljømærket hårplejeprodukter, kan du være sikker på at du får et produkt, der er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori:

  • Overholder skrappe krav til produktets påvirkning af miljø
  • Minimalt indhold af miljøfarlige stoffer
  • Mindsker risikoen for at udvikle allergi
  • Indeholder ikke parabener

Klik her for at læse mere på ecolabel.dk.